Om os

Lidt om os og hvad vi laver

Team MBM er fagpersoner til fingerspidserne og den faglig stolthed er stor. Med os i bagagen har vi flere års erfaring med alt fra statiske beregninger af bærende konstruktioner til byggetilladelser, hvorfor du roligt kan forvente en høj kvalitet i vores beregninger.

At pille ved bærende konstruktioner, lave en byggetilladelse eller få den korrekte rådgivning forudsætter det rette forarbejde. Vi ved at der i vores fag er mange fagtermer. For at du som bygherre får den rette og grundige rådgivning, er det højt prioriteret at oversætte vores arbejde til almindeligt sprog og grundigt forklare byggeriets konsekvenser. Således bliver det overskueligt og letforståeligt for dig som ikke-fagperson, så du med ro i maven kan træffe de rette valg.

Fordi vores rolle i bygge- eller renoveringsprojektet er vigtigt for bygnings konstruktion, tilsikrer vi en god proces fra start til slut i projektet. Tillid er vigtigt, og vi følger derfor altid processen til dørs. I det fleste tilfælde kan vi klare opgaven hurtigt og bekvemt, fordi vi ofte kan fortage beregninger ud fra eksisterende byggetegninger – i nogle tilfælde kræver det dog at vi kommer ud og besigtiger.

Low,Angle,View,Of,Futuristic,Architecture,,Skyscraper,Of,Office,Building