Statiske beregninger

Skal du bruge statiske beregninger?

Skal du have ændret på bærende konstruktioner, kalder det på en ingeniør til statiske beregninger. Hos Team MBM er vi et hold professionelle ingeniører, der har specialiseret sig i netop bærende konstruktioner, og som altid går seriøst til opgaven, uanset dens størrelse. Vi sikrer en god tillidsfuld proces, så du kan være helt tryg gennem hele opgavens forløb. Ønsker i, at vi skal stå for selve udførelsen, tilbyder vi i nogle tilfælde også dette.

Team MBM er fagpersoner til fingerspidserne og den faglig stolthed er stor. Med os i bagagen har vi flere års erfaring med blandt andet statiske beregninger af bærende konstruktioner, hvorfor du roligt kan forvente en høj kvalitet i vores beregninger.
Du får den rette rådgivning.
At pille ved bærende konstruktioner forudsætter det rette forarbejde. Vi ved at der i vores fag er mange fagtermer. For at du som bygherre får den rette og grundige rådgivning, er det højt prioriteret at oversætte vores arbejde til almindeligt sprog og grundigt forklare byggeriets konsekvenser. Således bliver det overskueligt og letforståeligt for dig som ikke-fagperson, så du med ro i maven kan træffe de rette valg.

Den gode proces
Fordi vores rolle i bygge- eller renoveringsprojektet er vigtigt for bygnings konstruktion, tilsikrer vi en god proces fra start til slut i projektet. Tillid er vigtigt, og vi følger derfor altid processen til dørs. I det fleste tilfælde kan vi klare opgaven hurtigt og bekvemt, fordi vi ofte kan fortage beregninger ud fra eksisterende byggetegninger – i nogle tilfælde kræver det dog at vi kommer ud og besigtiger.

Lyder vi som det rette match? Så tøv endelig ikke med at kontakte os via kontakt knappen